Ruhun Kayıp Haritası ve Kalpteki Sessiz Feryat
Geçenlerde, rüzgarın kuzeyden sertçe estiği, mumu her söndürmeye çalıştığında daha da harlanan bir gecede kapım çalındı. Gelenin gözlerindeki o derin sızıyı, daha o kapıyı açmadan ruhumun derinliklerinde hissetmiştim. Aylardır gidenin yolunu gözleyen, her kapı sesinde ‘o mu’ diye irkilen ama her seferinde hayal kırıklığıyla koltuğuna gömülen bir can… Ona sadece gidenin bir beden olmadığını, aslında bir ‘Aram’ yani ruh özü bağı olduğunu anlattım. Eski Süryanice parşömenlerde, sevdiğini geri getirmek sadece bir istek değil, kopan o görünmez gümüş ipliğin yeniden örülmesidir. Bu iş, safran mürekkebiyle eski derilere yazılan kelamlardan çok daha fazlasıdır; bu, kainatın ritmini sevdiğin kişinin kalbiyle yeniden eşleme sanatıdır.
Süryani Yıldız İlmi ve Zamanın Gizli Döngüsü
Her gidişin arkasında bir soğukluk vardır elbet, ama bu soğukluk bazen insanın kendi elinde olmayan, dışarıdan sızan bir ‘kara duman’ gibidir. Eski yazmalarda geçer; bir kalp soğuduysa, onu ancak yıldızların ve doğru seçilmiş vakitlerin sıcaklığıyla yeniden ısıtabilirsin. Süryani bilgeliğinde gideni döndürmek için seçilen zaman, ayın küçülüp yok olduğu değil, yeniden doğmaya hazırlandığı o karanlık ama umut dolu andır. Kendi ellerimle hazırladığım ve nesillerdir babadan oğula geçen o özel buhurlar eşliğinde, giden kişinin isminin manevi ağırlığını tartarım önce. Eğer ruh hala oradaysa, bağ kurulması an meselesidir.
Ritüelin Sessiz Gücü: Safran ve Gözyaşı
Pek çok kişi sanıyor ki iki kelamla, bir kağıt parçasıyla sevdiğine kavuşur. Yanlış. O kağıda damlayan mürekkebin içine, kişinin özleminden bir parça, niyetinden bir damla samimiyet katmazsan, o sadece bir kağıttır. Geçen ay yanıma gelen o kederli hanıma, elindeki eski bir fotoğrafın üzerine okunmuş safran suyunu nasıl gezdireceğini, hangi Süryanice isimlerle o kalbe fısıldayacağını gösterdim. Aradan yedi gün geçmeden, aylardır aramayan o adamın bir gece yarısı kapısında ‘nefes alamıyorum’ diye belirdiğini anlattığında, ilmin gücünü bir kez daha gördüm. Bu bir zorlama değil, ruhun kendi evine dönmesi için yakılan bir ışıktır.
Geri Dönüşün İşaretleri: Rüyalardan Gerçeğe
Süryani ilmiyle yapılan her işlem, önce rüyalarda başlar. Giden kişi, rüyasında o tanıdık kokuyu alır, o eski huzuru hatırlar. Adım adım, sanki bir mıknatısa çekiliyormuş gibi, zihni sadece o kişiye odaklanır. Bu, kadim bir ‘ikna’ yöntemidir; ama kelimelerle değil, manevi frekanslarla yapılan bir ikna. Bazen bir kuşun kanat çırpışında, bazen rüzgarın fısıltısında sizin sesinizi duymaya başlar. Ritüel tamamlandığında, o kopan bağlar sanki hiç kopmamışçasına daha sıkı ve daha bilinçli bir şekilde birbirine kenetlenir. Gideni geri getirmek, sadece onu eve döndürmek değil, kalbini de o evin içine sonsuza dek mühürlemektir.
Hüseyin Hoca ile tanışmadan önce hayatımda hep bir şeyler eksik gibiydi. Kadim ilimler konusundaki derin bilgisiyle üzerimdeki tüm ağırlığı aldı. Şimdi her şey olması gerektiği gibi ilerliyor, minnettarım.
YanıtlaAlmanya'dan Hüseyin Hoca'ya ulaşmak büyük bir kolaylıktı. Uzaktan çalışma yapmasına rağmen ilgi ve alakası hiç eksilmedi. İşindeki profesyonelliği ve nezaketi sayesinde tüm sorunlarım tek tek çözüldü.
YanıtlaYıllardır aşamadığım ailevi problemlerim Hüseyin Hoca’nın yaptığı çalışma ile kısa sürede düzeldi. İnsana güven veren bir duruşu var, boş vaatlerle değil doğrudan çözüme odaklanıyor.
YanıtlaLondra’da işlerim tamamen çıkmaza girmişti. Hüseyin Hoca’nın rehberliği ile önümdeki tüm engeller kalktı. Maneviyatı ve ilmi ile gerçek bir yol gösterici. Herkese tavsiye ediyorum.
YanıtlaHüseyin Hoca sadece işinin ehli değil, aynı zamanda çok nazik bir insan. Sorunlarımı dinleyip beni doğru yönlendirmesiyle içimdeki o huzursuzluk tamamen gitti. Gerçekten iyi ki tanımışım.
YanıtlaHollanda'dan ulaştım, süreç boyunca sürekli iletişimde kaldık. Hüseyin Hoca'nın manevi rehberliği sayesinde üzerimdeki negatif enerjiden arındım. Kendisi bu alanda gerçekten zirve bir isim.
YanıtlaKısmet kapalılığı gibi konularda o kadar çok yer gezdim ki hiçbiri sonuç vermemişti. Hüseyin Hoca’nın derin ilmi sayesinde aradığım o aydınlığa ulaştım. Şiddetle tavsiye ederim.
YanıtlaHüseyin Hoca'nın yaptığı çalışmaların etkisini kısa sürede gördüm. Maneviyat üzerine bu kadar bilgili birini bulmak çok zor. Profesyonelliği sayesinde uzakta olmama rağmen güvende hissettim.
Yanıtlaİş hayatımdaki tıkanıklıklar için Hüseyin Hoca ile görüştüm. Yaklaşımı çok profesyonel ve sonuç odaklı. Yaptığı rehberlik sayesinde hayatım yeniden rayına oturdu, sonsuz teşekkürler.
YanıtlaKadim ilimlere olan hakimiyeti gerçekten hayranlık uyandırıcı. Hüseyin Hoca, karmaşık sorunları çok basit ve etkili bir şekilde çözüyor. Manevi bir rehber arıyorsanız, aradığınız kişi o.
YanıtlaParis'ten yazıyorum. Hüseyin Hoca'nın ilgisi ve bilgisi sayesinde kendimi çok daha huzurlu hissediyorum. Manevi konularda gerçek bir otorite, yaptığınız her şey için çok teşekkürler.
YanıtlaHüseyin Hoca ile çalışmak bir ayrıcalık. Manevi konularda bu kadar bilgili ve işini ciddiye alan bir uzman bulmak zor. Süreç boyunca beni sürekli bilgilendirdi ve içimi çok rahatlattı.
Yanıtla